Consimtamantul utilizatorului
Prin trimiterea Informatiilor personale prin site-ul nostru Web, va exprimati acordul cu Termenii si Conditiile si va exprimati consimtamantul în ceea ce priveste procesarea Informatiilor dvs. personale, in conformitate cu acestea.

Cont
Avem dreptul de a refuza conturile ce:
Ne rezervam dreptul de a selecta useri. Avem dreptul sa iti interzicem accesul pe site oricand si din orice motiv fara un avertisment prealabil.

Devenind membru pe IDuriMESS.ro, esti de acord ca :

Alte site-uri
Furnizarea unui link catre oricare alt site Web sau alta locatie ce are ca scop ghidarea dvs. si nu implica faptul ca aprobăm un astfel de site Web, locatie sau continutul acestora. Nu detinem controlul, nu revizuim și nu putem fi facuti raspunzatori in ceea ce priveste aceste site-uri Web externe și conținutul lor. Retineti că Termenii si conditiile noastre nu se aplica pentru aceste site-uri Web externe.

IDuriMESS.ro nu ofera nici un fel de garantie pentru:

Prevederi generale.
Respectarea prezentului Acord stabilit in termenii si conditiile de mai sus este obligatorie pentru toti utilizatorii, fara exceptie. Orice incalcare a acordului este sanctionata in functie de decizia noastra si poate conduce oricand la anularea contului si la interzicerea accesului pe site.

Modificari
IDuriMESS.ro isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si conditiile fara a anunta in prealabil despre acea modificare.